Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : ΕΛΛΑΔΑ, η πρώτη χώρα στον κόσμο που δεν πωλείται ! Απλώς, τη δίνουν ΔΩΡΕΑΝ και τσάμπα.




Φυσικά και όχι για τους αυτόχθονες ιθαγενείς,
σύγχρονα καλούμενοι και ως Έλληνες.

   Εδώ αντίθετα ο μέσος Έλληνας πληρώνει όχι μόνο τα μαλιοκέφαλα του αλλά και πολλά άλλα κεφάλια και κεφάλαια. Δωρεάν και τσάμπα είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τον κάθε Λαθρομετανάστη !
   Υπηρεσίες, Συγκοινωνίες, Στέγαση , Ηλεκτρικό, Νερό, Υγεία, Παιδεία και Ατιμωρησία. Ζητάμε μεθόδους να προσελκύσουμε τουρισμό και μάλιστα καλής ποιότητας και η καλή μας κυβέρνηση μάλλον προσελκύει λαθροεισβολείς εξυπηρετώντας ΔΩΡΕΑΝ της πάσης φύσεως ανάγκες τους. Τους εξασφαλίζει δε και νέες θέσεις εργασίας, όπως του λαθρέμπορου του πρεζέμπορου, του λαθροσεντονάτου κλπ κλπ.

    Αν κάποιος διάβαζε αυτές τις γραμμές και ήταν εκτός της Ελληνικής πραγματικότητας θα νόμιζε πως το κείμενο ήταν προϊόν μαύρης κωμωδίας ή θρίλερ φαντασίας.

Ας δούμε όμως τί είναι :

1) Συγκοινωνίες.
Κάθε μέρα εισβάλλουν παράνομοι μετανάστες ανα δεκάδες στα αστικά μέσα ανά στάση. Όλοι φυσικά έχουν φροντίσει να έχουν μια μαγική ΔΩΡΕΑΝ κάρτα απεριορίστων γιατί κανείς δεν κάνει ακύρωση. Όποιος ισχυριστεί κάτι το αντίθετο είναι φασίστας.

2) Στέγαση.
Εμφανίζουν ένα ΑΦΜ και νοικιάζουν νόμιμα ένα διαμέρισμα. Μετά μένουν 10,20,40, ή και 50 μέσα ! Μετά ξεχνάνε να πληρώσουν και τα νοίκια και για 17 μήνες τουλάχιστον μένουν ΔΩΡΕΑΝ. Μετά ξανα μεταναστεύουν σε άλλο ΔΩΡΕΑΝ ενοικιαστήριο με άλλο ΑΦΜ ή το ίδιο.

3-4) Ρεύμα και νερό.
ΔΩΡΕΑΝ δεν πληρώνουν ηλεκτρικό. Όταν και εάν κοπεί τραβάνε και μια… λίγο, πολύ λίγο παράνομη, καλωδίωση και φυσικά η ΔΕΗ ξεχνά να την αφαιρέσει κατά κανόνα. Το νερό είναι και αυτό ΔΩΡΕΑΝ γιατί επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη (ο λογαριασμός τελικά).

5) Υγεία.
Κάποια μόνο λίγα Δις ΔΩΡΕΑΝ περίθαλψη. Αξίζει να το κάνουμε και θέμα ; Κακώς το έκανε θέμα και ο Υπουργός Υγείας! Βέβαια ο αυτόχθων ιθαγενής Έλληνας που πληρώνει, το όχι ΔΩΡΕΑΝ υποκείμενο δηλαδή, μπαίνει λίστα αναμονής για χημειοθεραπεία συνήθως για ένα ραντεβού μερικούς μήνες μετά τον ΔΩΡΕΑΝ (αλλά νωρίτερο, ραντεβού,) θάνατο του που του προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ η πατρίδα του.
Δωρεάν έτσι, και πολλοί συνέλληνες αρρώστησαν από πρωτόγνωρες ασθένειες στο Πανελλήνιο από την ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγή τους από Αφρική και Ασία διαμέσω του ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΑ εποικισμού.

6) Παιδεία
ΔΩΡΕΑΝ παιδεία για όλους. Οι αυτόχθονες Ιθαγενείς Έλληνες βέβαια την πληρώνουν διαμεσω έμμεσης και άμεσης φορολόγησης. Οι υπόλοιποι λαθροεσβολείς ακολουθούν την ΔΩΡΕΑΝ πολυτέλεια που τους παρέχει ελκυστικά το Ελληνικό κράτος για να διαφημίζει την προσπάθεια του να δεχτεί ακόμα περισσότερους λαθροεισβολείς . Η Ελλάδα τοιουτοτρόπως φροντίζει την Παγκόσμια ΔΩΡΕΑΝ παιδεία.

7) Ατιμωρησία.
Ο,τι σχεδόν παράνομο και να κάνει ο Λαθρομετανάστης είναι ΔΩΡΕΑΝ ατιμώρητο. Κλοπή και τον συλλάβουν ; Πρώτα ΔΩΡΕΑΝ θα βγει από τη φυλακή και μετά θα μπει ! Ληστεία ; Πρώτα θα μπει και μετά από λίγο θα βγει ΔΩΡΕΑΝ. Μετά αν ΔΕΝ τον βρούν, του ταχυδρομούν ΔΩΡΕΑΝ και τσάμπα το επόμενο αποφυλακιστήριο του. Αν τώρα σκοτώσει και τον βρουν ; Κανένα πρόβλημα ! Θα πάρει πενθήμερη ΔΩΡΕΑΝ άδεια για να εξαφανιστεί για να επιστρέψει (αθώος) με ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ταυτότητα. Αν μάλιστα είναι και της Υπατίας διαιτολόγος αγωνιστής θα του κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ τα εισιτήρια αλέ και ρετούρ…

Μέχρι τώρα φώναζαν μερικοί ότι η χώρα πουλήθηκε. Κάνανε μεγάλο λάθος.


ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ δίνεται η Χώρα.

Για κάτι Δις επίδοξους Λαθροεισβολείς από Ασία και Αφρική αποτελεί ευκαιρία, ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ κιόλας.

Την καλύτερη διαφήμιση δεν την κάνει ο ΕΟΤ για το τουρισμό.
Την κάνει η παρούσα κυβέρνηση για την ΔΩΡΕΑΝ αθρόα και συνεχή εγκατάσταση Λαθροεισβολέων απο το ξεφραγο αμπέλι, με όλα (και πολλά άλλα) τα ΔΩΡΕΑΝ κομφόρ που υπόσχεται και παρέχει (ακόμα και ΔΩΡΕΑΝ τζαμί, σε μερικπους δε μελετάνε και τζακούζι).


Άλλωστε ποιο διαφημιστικό σύνθημα βρίσκει καλύτερη ανταπόκριση ;

Έλα στην Ελλάδα και ζήσε το μύθο σου (ΕΟΤ) ;
ή
Κατέλαβε την Ελλάδα και ζήσε ΔΩΡΕΑΝ (πολυπολιτισμικό βαθύ ΠΑΣΟΚ και συνιστώσες) ;

ΔΩΡΕΑΝ ανάρτηση από το Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.